O přeborníka okresu - 19.6.2016 - Dolní Bečva

20.06.2016 10:22
TJVM U11 přeborníci okresu Vsetín
 
V neděli 19. června se náš tým TJ Valašské Meziříčí U11 zúčastnil závěrečného finálového turnaje nejlepších mužstev obou skupin A + B mistrovské soutěže mladších žáků OFS Vsetín.
Kluci potvrdili vynikající výkony, které nám předváděli celé jaro a ani v tomto závěrečném turnaji nakonec nenašli přemožitele...
 
semifinále:
TJVM U11 vs. TJ Sokol Nový Hrozenkov 9:1 
V semifinálovém utkání jsme narazili na tým z Nového Hrozenkova. 
Naši kluci od samého začátku hráli svoji hru založenou na velké rychlosti, důrazu a na svůj věk také na vynikající fotbalové technice a svého soupeře tak zcela jasně přehráli v poměru 9:1. 
 
finále:
TJVM U11 vs. SK Lidečko 3:0
Ve finále jsme se utkali s týmem Lidečka. 
Tento zápas byl přece jen trochu více vyrovnaný, ale opět především větší fotbalovosti a taky parádním týmovým výkonem jsme dokázali zvítězit 3:0. 
 
Náš tým si tak z Dolní Bečvy, kde se celý turnaj odehrál, zaslouženě odváží zlaté medaile a pohár pro nejlepší tým soutěže mladších žáků našeho okresu.
Všem hráčům patří obrovská pochvala a poděkování, protože fotbal, který předváděli celou tuto sezónu měl opravdu vynikající úroveň. 
Zároveň je potěšující, že se kluci stále zlepšují a právě i tento úspěch v okresní soutěži naznačuje, že se v příští sezóně v žákovské lize o výkony našeho týmu nemusíme obávat. 
Hoši děkujem!!!

Martin
Zpět