Podzimní turnaj Hodonín 26-27.9.2015

27.09.2015 23:38

Podzimní turnaj FK Hodonín (U11) - 26-27.9.2015

Během tohoto víkendu se náš tým zúčastnil velkého dvoudenního turnaje pořádaného fotbalovým klubem FK Hodonín ve sportovním areálu v Šardicích. Všechny týmy zde měly výborné podmínky pro fotbal a jelikož i počasí vydrželo v rozumných mezích, tak se na jihu Moravy odehrál parádní fotbalový turnaj. Naši kluci opět potvrdili, že na tyto velké setkání špičkových týmů patří. Ve velmi dobré konkurenci předváděli krásný fotbal a všem našim hráčům patří velká pochvala. K nejvýraznějším momentům našeho týmu určitě patřily výhry nad oběma výběry Sigmy Olomouc. Dále je zapotřebí vyzdvihnout i mnohé momenty v zápasech, kdy se našim klukům ne vše dařilo, ale za pomocí srdíčka, odhodlání a bojovnosti dokázali zápasy otočit ve svůj prospěch. Důležitou součástí našeho týmu byli samozřejmě fanoušci - a je zapotřebí podotknout, že naprosto nejlepší fanoušci celého turnaje. Ještě se vrátím k organizaci celého turnaje, který kompletně proběhl naprosto hladce a na velmi vysoké pořadatelské úrovni, proto i organizátorům děkujeme a těšíme se na účast týmu FK Hodonín na Valmez Cupu 2016.

Naše zápasy v průběhu turnaje:

TJ Valašské Meziříčí - SK Sigma Olomouc ''B''   5:2
Hned na úvod jsme na našeho tradičního soupeře vyrukovali s nekompromisní útočnou hrou, která nám přinesla vedení 2:0. Kluci z Olomouce ovšem během krátké doby dokázali srovnat a v určitý moment se zdálo, že nebude jednoduché síle soupeře vzdorovat. Vynikající kombinace naší první pětky ovšem náš úvodní zápas nasměřovala k prvnímu vítězství v turnaji.

TJ Valašské Meziříčí - 1.SC Znojmo   3:3
Z našeho pohledu trochu nešťastný zápas. Od samého začátku jsme prohrávali a ikdyž celkový fotbalový projev jednoznačně hovořil v náš prospěch, tak na závěr zápasu jsme museli být rádi za remízu.

TJ Valašské Meziříčí - FK Hodonín B   7:1
Asi nejjednodušší zápas turnaje, kdy jsme se stále tlačili před bránu soupeře a velmi aktivní útočnou hrou se dostávali do vyložených příležitostí.

TJ Valašské Meziříčí - Admira Praha ''A''   3:4
Krásný a vyrovnaný zápas plný skvělých fotbalových akcí na obou stranách. Naši kluci bojovali, snažili se hlavně v osobních soubojích pražský tým přetlačit, ale je zapotřebí uznat, že soupeř byl v rozhodujících chvílích o krok před námi.

TJ Valašské Meziříčí - FŠ RH Moravany   4:0
Na závěr sobotního dne jsme se setkali s týmem, který má ve svém středu velmi šikovné hráče, ale naše týmová velmi důrazná hra opět slavila úspěch. Naši kluci si s chutí zastříleli a je jen škoda, že neproměnili více šancí.

TJ Valašské Meziříčí - OFS Hodonín   4:2
Hned na úvod druhého dne si hráči pro naše fanoušky připravili zápas, kdy museli otáčet nepříznivý stav 0:2. Každopádně bylo super sledovat naše kluky, jak se dokážou porvat s nepřízní osudu a celý zápas otočit ve svůj prospěch.

TJ Valašské Meziříčí - 1.FK Příbram   1:3
Úžasný zápas - a tentokrát je zapotřebí uznat, že hlavně náš soupeř předváděl fotbal té nejvyšší kvality. Skvělí kluci po všech stránkách fotbalově zdatní. Přesto, že jsme se hned z první akce dostali do vedení, tak jsme nedokázali vzdorovat neuvěřitelně rychlé a přesné kombinaci soupeře. Ale právě tyto zápasy jsou pro nás přínosem a sami kluci zde můžou vidět v čem se je zapotřebí zlepšovat. Jsme moc rádi, že kluci z Příbrami již potvrdili účast na Valmez Cupu 2016.

TJ Valašské Meziříčí - FC Petržalka   2:5
Škoda tohoto zápasu. Zde jsme měli více zabojovat a předvést větší důraz hlavně v zakončení. No nic přece jen se zde trochu projevil neúspěch z předchozího zápasu.

TJ Valašské Meziříčí - FC Sparta Brno   4:2
Na závěr naší skupiny jsme se utkali s velmi houževnatým soupeřem. Šance se střídaly na obou stranách, ale naši kluci se opět vrátili ke své velmi důrazné a útočné hře - to nám zajistlo vítězství v zápase a celkově 4. místo ve skupině.

TJ Valašské Meziříčí - SK Sigma Olomouc "A"   6:5 (zápas o celkové 7. místo v turnaji)
Asi každý trenér by chtěl vidět svůj tým bojovat v zápase, tak jak to tentokrát předvedli oba soupeři. Nic na tom nemění ani to, že obraná fáze byla pro oba týmy až tou vedlejší. Všichni se zkrátka snažili zápas rozhodnout v útočné fázi. Pro náš tým to byla krásná tečka za skvělým turnajem, kde jsme z celkového počtu 20 týmů skončili na 7. místě. Kluci děkujem !!!

Naše vstřelené branky v průběhu turnaje:
Vašek Zahradníček 10, Vojta Číž 8, Matěj Vaigl 5, Bořek Koňařík 4, Radek Zahradník 2, Lukáš Pobořil 2, Niki Zetek 2, Tomáš Kurinec 1, David Malíř 1, Tomáš Zeman 1

Pořadí turnaje na prvních místech:
1. 1.FK Příbram
2. FC Svratka Brno
3. FC Zbrojovka Brno

 

Martin

Zpět