Závěr podzimní sezóny

13.12.2014 17:42

V závěru podzimní sezóny naši kluci odehráli sérii halových turnajů. Na konci listopadu jsme uspořádali halový turnaj v Zašové, kde naše dva týmy předvedly kvalitní výkony a  výsledkem bylo 2 a 8 místo. O týden později jsme odehráli velmi zajímavý turnaj v Púchově. Po pomalejším rozjezdu a dvou prohrách se náš tým rozehrál k výborným výkonům a celkově obsadil 5 místo. Závěrečný fotbalový víkend tohoto roku jsme naplánovali na sobotu 13. prosince, kdy nás čekaly turnaje v Zašové a v Korni. Obě naše mužstva opět předvedly výborný fotbal. Výsledkově se lépe dařilo klukům v Zašové, kde jsme po delší době dokázali celý turnaj vyhrát. Ve slovenské Korni nás opět čekal neuvěřitelně vyrovnaný turnaj a náš tým obsadil 9 místo.

Celkově lze závěr podzimní sezóny hodnit pozitivně. Určitě není zapotřebí brát v potaz jen jednotlivá umístění na turnajích. Z trenérského hlediska nás může těšit především individuální zlepšování fotbalových dovedností jednotlivých hráčů. Mnohdy jsme si na adresu našich kluků mohli vyslechnout slova obdivu od kolegů trenérů ostatních týmů.

Závěrem chci poděkovat všem našim hráčům za vynikající přístup k tréninkům, zápasům a turnajům. Poděkování patří taky mým kolegům trenérům za perfektní a bezproblémovou spolupráci. A samozřejmě velké díky náleží i rodičům, kteří jsou nepostradatelným článkem celého našeho týmu.

Všem přeji krásné Vánoce a těším se na spolupráci v roce 2015.

 

Martin

 

 

 

Zpět